Βοήθεια
Το κατάστημα LesConnaisseurs και οι συνεργάτες του είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν κάθε εξυπηρέτηση και βοήθεια στην επιλογή των δώρων σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ανοίγοντας λογαριασμό με τα στοιχεία σας ή καλέστε μας στo
τηλ. : 210 7239195, fax: 210 7251170 .

Απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή των παραγγελιών σας είναι:
·         Όνομα – Επώνυμο Παραλήπτη
·         Διεύθυνση
·         Τηλέφωνο
·         Κάρτα του αποστολέα προς τον παραλήπτη.

Η κάρτα του αποστολέα προς τον παραλήπτη μπορεί να είναι ιδιόχειρη και να σταλεί στο κατάστημα εγκαίρως για την αποστολή του δώρου, η να συμπληρώσετε το κείμενο που επιθυμείτε στο αντίστοιχο πλαίσιο κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Πώς να παραγγείλετε
Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας ‘προσθήκη’ στο καλάθι αγορών.

Πατήστε ‘παραγγείλετε τώρα’ όταν έχετε τελειώσει με την επιλογή των προϊόντων και θέλετε να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική παραγγελία.

Συνδεθείτε δημιουργώντας λογαριασμό, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση email σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία που χρειάζονται στις ‘πληροφορίες αποστολής’ (διεύθυνση παραλήπτη, ημερομηνία παράδοσης, επιλογή συσκευασίας, κείμενο συνοδευτικής κάρτας δώρου κλπ).
Σε περίπτωση ομαδικής παραγγελίας έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε τη ‘φόρμα πολλαπλών διευθύνσεων παραληπτών’.

Συμπληρώστε όποια στοιχεία χρειάζεται στις ‘πληροφορίες πληρωμής’.
Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης τσεκάροντας το σχετικό κουτάκι.

Ελέγξτε την ‘επιβεβαίωση παραγγελίας’. Σε αυτή τη φάση έχετε ακόμα τη δυνατότητα να κάνετε διορθώσεις.
Πατήστε  ‘επιβεβαίωση παραγγελίας’.

Η παραγγελία θα σταλεί άμεσα στο κατάστημα και ταυτόχρονα θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών από τη λήψη της.
Για επείγουσες παραγγελίες είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία.

Παραδόσεις παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο μετά από συνεννόηση.
Για παραγγελίες εκτός Αττικής οι παραδόσεις γίνονται μέσω ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών (courier) εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Η αποστολή γίνεται μετά από τηλεφώνημα για να βεβαιωθούμε ότι ο παραλήπτης βρίσκεται στην διεύθυνση για την παραλαβή.
Εάν ο παραλήπτης απουσιάζει, παρά το τηλεφώνημα, αφήνουμε ενημερωτική κάρτα και επικοινωνούμε με τον αποστολέα για να συνεννοηθούμε πώς θα πετύχουμε την ταχύτερη δυνατή αποστολή του δώρου.

Ο παραλήπτης υπογράφει το Δελτίο Αποστολής που αναφέρει αναλυτικά τα είδη που περιέχονται στην συσκευασία. Το κατάστημα LesConnaisseurs δεν φέρει ευθύνη μετά την υπογραφή του Δελτίου Αποστολής από τον παραλήπτη.

Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με το κόστος της αποστολής των δώρων αξίας άνω των 100€ στην Αθήνα και τα κοντινά προάστια. Εξαιρούνται οι περίοδοι Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και οι μέρες των μεγάλων ονομαστικών εορτών. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εξαιρούνται οι αποστολές δώρων αυθημερόν.

Εάν το δίκτυο διανομής μας αναγκαστεί να επαναλάβει την αποστολή του δώρου λόγω ελλειπών ή λανθασμένων στοιχείων του παραλήπτη, η αποστολή θα χρεωθεί εις διπλούν.

Η συσκευασία και η διακόσμηση των δώρων είναι ανάλογη με την εποχή του έτους.

Σε περιπτώσεις έλλειψης κάποιου προϊόντος μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ομοειδές προϊόν της ίδιας αξίας και ποιότητας.

Κατά τις περιόδους των εορτών Χριστουγέννων, Νέου Έτους και Πάσχα παρακαλούμε θερμά την πελατεία μας να μας δίνει έγκαιρα τις παραγγελίες. Απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση για την ημερομηνία παράδοσης.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να στείλουν μεγάλο αριθμό δώρων κατά την περίοδο των εορτών θα εξυπηρετηθούν πολύ πιο αποτελεσματικά εάν μας δώσουν την παραγγελία τους με πλήρη στοιχεία 10-15 μέρες νωρίτερα.

Τρόποι  πληρωμής
- Με αντικαταβολή, πληρώνοντας κατά την παραλαβή των προϊόντων.
- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η παραγγελία εκτελείται αφού μας αποσταλεί το αντίγραφο της κατάθεσης με fax στο 210-7251170.
-Με τηλεφωνική χρέωση πιστωτικής κάρτας.

-Οι τιμές είναι δυνατόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση σοβαρών ανατιμήσεων.