Ποιοί είμαστε

Μια ιδέα που ξεκίνησε 30 χρόνια πριν…

Το «Les Connaisseurs» ξεκίνησε το 1989 από δύο ανθρώπους, τη Χάρη και τον Μενέλαο Παπαϊωάννου που είχαν αληθινή αγάπη για τις αυθεντικές και λεπτές γεύσεις καθώς και για τα γνήσια προϊόντα μικρών παραγωγών τους οποίους ανακάλυπταν στα ταξίδια τους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η γνώση δεν έπαψε να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται, στα χέρια πια της Λιάνας Πατρώνη.

Η αρχική μορφή της επιχείρησης, πρωτοποριακή για την εποχή της, ήταν –και παραμένει- ένας χώρος υψηλής αισθητικής, ένα κατάστημα «παραδοσιακό» σύμφωνα με τα γαλλικά πρότυπα, όπου έβρισκε κανείς την περίφημη Champagne Pol Roger, αγαπημένη του Sir Winston Churchill, σπάνια τσάγια του οίκου Mariage Frères, το μοναδικής ποιότητας κονιάκ Vallein-Tercinier, τα εξαιρετικά Eaux de Vie F. Meyer, Calvados, Liqueurs, φίνες γαλλικές σοκολάτες και πραλίνες Mazet de Montargis, και φυσικά μία ποικιλία από κρασιά της Βουργουνδίας και του Bordeaux. Σ’ αυτά προστέθηκαν τα ζυμαρικά, τα ρύζια, οι σάλτσες και το Prosecco του οίκου Cipriani, του θρυλικού Harrys Bar της Βενετίας.

Το κατάστημά μας δεν άργησε να κατακτήσει την κορυφαία θέση στον κλάδο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκταθεί σε αντικείμενα και δώρα υψηλής αισθητικής.

Βοηθάμε τον πελάτη να επιλέξει το κατάλληλο δώρο, ανάλογα με  την περίσταση, και δίνουμε μεγάλο βάρος και προσοχή στη συσκευασία. Ο ιδιαίτερος και διαφορετικός τρόπος παρουσίασης των δώρων μας οφείλεται στη διαρκή αναζήτηση νέων υλικών και σε συνεχείς δημιουργικούς πειραματισμούς.

Φροντίζουμε για την παράδοση του δώρου στον παραλήπτη με ταχύτητα, ακρίβεια και διακριτικότητα, σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη μας.  

Πιστεύουμε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του, το Les Connaisseurs, έχει επιτύχει ένα μοναδικό συνδυασμό γνήσιας ποιότητας και εξυπηρέτησης σε προσιτό κόστος. Εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, με κύρια χαρακτηριστικά την προσωπική φροντίδα και τη διαρκή ενασχόληση των ιδιοκτητών με όλα τα επίπεδα λειτουργίας: τη γεύση, την αισθητική της παρουσίασης και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση.