Όροι & Προϋποθέσεις

Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστημα lesconnaisseurs.gr είναι της εταιρείας με τα παρακάτω στοιχεία:
Λ.ΠΑΤΡΩΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ
Κηφισίας 37Α  151 23 Μαρούσι
ΑΦΜ: 093693780 ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000709401000
Τηλ: +30 210 7239195 & +30 210 6814366
email: [email protected]

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι διέπουν την περιήγηση, χρήση και πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω του lesconnaisseurs.gr.

Η δεύτερη ενότητα (Όροι Χρήσης) περιλαμβάνει τους γενικούς όρους που διέπουν την επίσκεψη και χρήση του lesconnaisseurs.gr από εσάς και ισχύουν σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την πραγματοποίηση ή μη συναλλαγής μέσω αυτού. Η πρώτη ενότητα (Όροι Αγορών) περιλαμβάνει τους ειδικούς επιπρόσθετους όρους (επιπλέον των Όρων Χρήσης και παράλληλα με αυτούς) που διέπουν την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος lesconnaisseurs.gr. Η περιήγηση και καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση εκ μέρους σας του lesconnaisseurs.gr, συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων από εσάς.

Όροι Αγορών από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα lesconnaisseurs.gr

Όριο ηλικίας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα lesconnaisseurs.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση. Υποβάλλοντας την παραγγελία σας επιβεβαιώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών.

Υποβολή παραγγελίας
Αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ότι την έχουμε λάβει.
Εάν η παραγγελία σας υποβληθεί μέχρι τις 16:00 (GMT+2), θεωρείται ότι υποβλήθηκε την ίδια εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 16:00, θεωρείται ότι υποβλήθηκαν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο κατάστημα «LES CONNAISSEURS» (Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, 151 23 Μαρούσι, τηλ. +30 210 7239195 και +30 210 6814366 ή στο [email protected].

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα ή πρόβλημα με την εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την υποβολή της από εσάς, με χρήση των στοιχείων επικοινωνίας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τηλέφωνο επικοινωνίας) που θα έχετε συμπληρώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας σε αυτό.

Ομαδικές παραγγελίες
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ομαδική παραγγελία δώρων ή για μεγάλη ποσότητα αντικειμένων ή προϊόντων απαιτείται προηγούμενη επικοινωνία σας μαζί μας στα τηλέφωνα: +30 210 7239195 / +30 210 6814366 ή στο [email protected].

Ακύρωση παραγγελίας
Η ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνον εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από το χώρο μας προς παράδοση.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται μόνο για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.

Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

α. Παραλαβή από το κατάστημα
Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα «LES CONNAISSEURS» (Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, 151 23 Μαρούσι, τηλ. +30 210 7239195 και +30 210 6814366), κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21.00 και Σάββατο 10:00 – 20.00). Σε αυτήν την περίπτωση, δεν επιβαρύνεσθε με έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα είναι α) να έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης («παραλαβή από το κατάστημα») κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και β) να έχετε προηγουμένως ενημερωθεί (μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας), ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

β. Αποστολή της παραγγελίας
Η παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση που επιλέγετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ή από υπάλληλο της εταιρείας μας.
Προσοχή: για την ασφάλειά σας, μετά την υποβολή παραγγελίας ΔΕΝ είναι δυνατή η αλλαγή της δηλωθείσας διεύθυνσης παράδοσης.

Η παράδοση της παραγγελίας σας σε περιοχές εντός του Νομού Αττικής θα πραγματοποιηθεί από μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωσή της.
Παραγγελίες που προορίζονται για περιοχές εκτός του Νομού Αττικής ή και για δυσπρόσιτες/απομακρυσμένες περιοχές εντός του Νομού Αττικής, καθώς και παραγγελίες που υποβάλλονται κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων (από 1 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου) και Πάσχα (Μεγάλη Εβδομάδα και την προηγούμενη αυτής εβδομάδα) ανεξάρτητα από τον τόπο προορισμού τους (δηλαδή ακόμη και εντός Αττικής), παραδίδονται σε χρονικό διάστημα από μία (1) έως έξι (6) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωσή τους.

Εφόσον κατά την υποβολή της παραγγελίας έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, οι προθεσμίες παράδοσης ξεκινούν από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού.

γ. Προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας
Για τα προϊόντα που εμφανίζονται ως διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτεροι, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος, με ανώτατο όριο τις 40 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους σας ή σε περίπτωση μη παραλαβής προϊόντος λόγω απουσίας του παραλήπτη, το προϊόν είτε παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) για λίγες ημέρες ακόμα είτε επιστρέφεται στο κατάστημά μας. Εάν το προϊόν παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier), συνεννοείστε εκ νέου μαζί της για την παράδοση αυτού χωρίς χρέωση. Εάν, ωστόσο, το προϊόν έχει επιστρέψει στο κατάστημά μας και επιθυμείτε να ορίσετε νέα ημερομηνία αποστολής και παραλαβής του προϊόντος, μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 72 39195 και κατόπιν επικοινωνίας μας με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) να οριστεί νέα ημερομηνία αποστολής με χρέωση δική σας.

Κόστος Αποστολής

Κόστος αποστολής για όλες τις παραγγελίες (ΕΚΤΟΣ από τα δώρα που ανήκουν στην κατηγορία «Προτάσεις»)

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία και τον τόπο παράδοσής της, ως εξής:

1. Για παράδοση εντός Αττικής:
• εάν η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 100€, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν
• εάν η αξία της παραγγελία σας είναι έως 100€, το κόστος αποστολής ανέρχεται σε: 5€

2. Για παράδοση εκτός του Νομού Αττικής το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 7€

 

Κόστος αποστολής για τις παραγγελίες δώρων της κατηγορίας «Προτάσεις»:

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο παράδοσής της, ως εξής:

1. Για παράδοση εντός Αττικής: 10€

2. Για παράδοση εκτός του Νομού Αττικής: 25€

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές του κόστους αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκάστοτε ισχύουσες τιμές κόστους αποστολής των παραγγελιών σας είναι εκείνες που θα αναρτώνται κάθε φορά στον παρόντα ιστότοπο και που εμφανίζονται κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και πριν την υποβολή της.

Για αποστολές στο εξωτερικό ισχύουν ειδικοί όροι ανάλογα με το είδος της παραγγελίας και τον τόπο προορισμού και απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση.

 

Πληρωμές

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
α) πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover)
β) μέσω κατάθεσης στον Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας στην Alpha Bank IBAN: GR 02014 0369 0369 00232 0000746 BIC: CRBAGRAA

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank

Επιστροφές

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο για τις κατηγορίες «Αντικείμενα» και «Κεριά & Diffusers», εντός 25 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.
Η δυνατότητα αυτή δεν ισχύει για τα εποχιακά προϊόντα ούτε για τα προϊόντα που αγοράστηκαν σε τιμή έκπτωσης ή σε προσφορά.

Σε περίπτωση που το αντικείμενο ή το προϊόν που παραλάβατε υπέχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα, στα τηλέφωνα: +30 210 7239195 / +30 210 6814366 ή στο [email protected], προκειμένου να το ελέγξουμε και εφόσον το ελάττωμα επιβεβαιωθεί, να δρομολογηθεί είτε η αντικατάστασή του είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση στον τραπεζικό σας λογαριασμό (σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω τραπέζης) ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία έγινε η αγορά.

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά των προϊόντων που περιλαμβάνονται μόνο στις κατηγορίες «Αντικείμενα» και «Κεριά & Diffusers», που πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία παραλάβατε το/α προϊόν/τα αυτό/ά, με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:
Συμπληρώνετε το έντυπο της Δήλωσης Υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ ως προς όλα του τα απαιτούμενα πεδία και μας το αποστέλλετε εντός της παραπάνω προθεσμίας ηλεκτρονικά. Αμέσως μετά, το εκτυπώνετε, το υπογράφετε και το τοποθετείτε μέσα στο πακέτο του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Θα πρέπει να αποστείλετε το επιστρεφόμενο προϊόν (από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε), χωρίς καμία καθυστέρηση, με δική σας ευθύνη και δαπάνη, στη διεύθυνση του καταστήματός μας «LES CONNAISSEURS» στο Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, 151 23 Μαρούσι. Για να γίνει δεκτή η υπαναχώρησή σας, θα πρέπει απαραιτήτως το επιστρεφόμενο προϊόν α) να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο πώλησης) καθώς και συμπληρωμένη, ως προς όλα της τα πεδία, και υπογεγραμμένη τη Δήλωση Υπαναχώρησης (ακόμη και αν μας την έχετε ήδη αποστείλει και ηλεκτρονικά) και β) να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες, με την αρχική συσκευασία του ακέραιη και μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν. Αν δεν πληρούνται οι όλοι ανωτέρω όροι, στο σύνολό τους, ή εάν δεν περιέλθει στην εταιρεία μας η δήλωση υπαναχώρησής σας εντός της παραπάνω προθεσμίας των 14 ημερών από την παράδοση σε εσάς των προϊόντων, ή εάν καθυστερήσετε την επιστροφή του προϊόντος πέραν των 14 ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησής σας, το αίτημά σας για υπαναχώρηση δεν θα ικανοποιείται.
Σε περίπτωση κατά την οποία επιλέξετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά κάποιου προϊόντος χωρίς να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά τη δήλωση υπαναχώρησης, τότε απαραίτητη προϋπόθεση για να ασκήσετε το δικαίωμά σας, είναι να μας έχετε αποστείλει το προϊόν (με τη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα, όπως λεπτομερώς αναφέρονται παραπάνω), το παραστατικό αγοράς του (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο πώλησης) και την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη δήλωση υπαναχώρησής σας, αυστηρά εντός των πρώτων δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοσή του σε εσάς.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες «Κρασί», «Champagne & Spirits», «Γαστρονομία» και «Προτάσεις», λόγω της φύσης τους, των ειδικών συνθηκών αποθήκευσης, συντήρησης και μεταφοράς τις οποίες απαιτούν για τη διασφάλιση της ποιότητας τους, δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο αλλαγής ούτε να ασκηθεί για αυτά το δικαίωμα υπαναχώρησης.
Στο «LES CONNAISSEURS» φροντίζουμε τα προϊόντα να αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να παραδίδονται σε άριστη κατάσταση.

Φωτογραφίες και περιγραφές

Λόγω τεχνολογικών περιορισμών και ιδιαιτεροτήτων, η φωτογραφική απεικόνιση δεν ταυτίζεται ποτέ απόλυτα με την εκ του σύνεγγυς οπτική επαφή. Τα πραγματικά χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από τις προδιαγραφές της οθόνης σας και, κατά συνέπεια, ενδέχεται να μην είναι ακριβή. Επιπλέον ενδέχεται σε κάποιες φωτογραφίες να υπάρξουν πληροφορίες ή στοιχεία, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πιο πρόσφατη απεικόνιση του προϊόντος, καθώς έχουν φωτογραφηθεί σε προγενέστερη μορφή.
Οι περιγραφές των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται ενδέχεται να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή άλλα λάθη και ενδέχεται να μην είναι σε ολοκληρωμένη μορφή ή ενημερωμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να διορθώνουμε οποιαδήποτε στιγμή τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις ως προς την περιγραφή των προϊόντων και να αλλάζουμε ή ενημερώνουμε πληροφορίες στην Ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επιφυλασσόμαστε επίσης του δικαιώματος να αρνούμαστε την εκτέλεση παραγγελιών που υποβλήθηκαν για προϊόντα για τα οποία τυχόν διαπιστώσουμε ότι κατά το χρόνο της παραγγελίας περιέχουν στην περιγραφή τους μη ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, την αποστολή, τους όρους πληρωμής ή τις πολιτικές επιστροφών.

Επίλυση Διαφορών

Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς από τη συναλλαγή σας με το lesconnaisseurs.gr, θα γίνεται πρώτα προσπάθεια φιλικής διευθέτησής της.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί φιλική διευθέτηση της διαφοράς, μπορείτε να βρείτε την πανενωσιακή πλατφόρμα της ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του lesconnaisseurs.gr

Η χρήση του δικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος lesconnaisseurs.gr, διέπεται από τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω, τους οποίους καλείστε να αναγνώσετε προσεκτικά και να τηρείτε. Η περιήγηση και χρήση εκ μέρους σας του lesconnaisseurs.gr, συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους από εσάς.
Όπου κατωτέρω αναφέρεται η «Εταιρία» θα νοείται η «Λ. ΠΑΤΡΩΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.», ως «Ιστότοπος» νοείται το «www.lesconnaisseurs.gr» και ως «Χρήστης» αναφέρεται κάθε πρόσωπο που επισκέπτεται το lesconnaisseurs.gr για οποιονδήποτε λόγο, όπως για απλή περιήγηση ή για χρήση των υπηρεσιών του.

Τροποποίηση Όρων
Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, οποτεδήποτε, το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ενημέρωση των Χρηστών. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων θα ισχύει από την εμφάνισή της στον παρόντα Ιστότοπο.

Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρία λαμβάνει όλα τα μέτρα για τη σωστή πληροφόρηση των Χρηστών και την ορθότητα του περιεχόμενου του Ιστοτόπου. Το περιεχόμενο αυτό όμως, περιλαμβάνει πληροφορίες που μπορεί να μην είναι πάντοτε, ανά πάσα στιγμή, ενημερωμένες. Για τον λόγο αυτόν οι πληροφορίες παρέχονται υπό την έννοια «ως έχει» και ο χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι εναπόκειται στον ίδιο η αξιολόγηση του περιεχομένου των πληροφοριών. Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο Ιστότοπος θα είναι πάντοτε, ανά πάσα στιγμή, ενημερωμένος ή/και χωρίς σφάλματα και δεν φέρει ευθύνη για την τυχόν μη έγκαιρη επικαιροποίηση του περιεχομένου του ή/και την τυχόν εσφαλμένη ή ανακριβή αναγραφή οποιασδήποτε πληροφορίας, οφειλόμενη σε οποιαδήποτε αιτία και παράγοντα, ανθρώπινο ή τεχνικό.

Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη (περιουσιακή, ηθική) ή ζημία (άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική) τυχόν ήθελε προκύψει σε οποιονδήποτε Χρήστη ή τρίτο, από την μη ορθή εκ μέρους του χρήση του Ιστοτόπου, από την έλλειψη ικανότητας χρήσης του Ιστοτόπου ή/και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του ή στη διαδικτυακή διαβίβαση πληροφοριών μέσω αυτού.

Η Εταιρία λαμβάνει μέτρα προστασίας του Ιστοτόπου από κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλες ενέργειες τρίτων, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υποστεί ηλεκτρονικές επιθέσεις. Για τον λόγο αυτόν, συνιστάται κάθε Χρήστης να φροντίζει να λαμβάνει τα δέοντα για τη προστασία του μέτρα και με δικά του μέσα, όπως με τη χρήση προστατευτικού λογισμικού (antivirus) πριν και κατά τη χρήση του Ιστοτόπου. Η χρήση του Ιστοτόπου γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη εκάστου Χρήστη και η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν κακόβουλες ενέργειες ή και επεμβάσεις τρίτων στον Ιστότοπό της ή/και για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί οποιοσδήποτε Χρήστης από αυτές.

Συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες
Ο Ιστότοπος δύναται να εμφανίζει παραπομπές προς εξωτερικούς συνδέσμους τρίτων (links, hyperlinks, banners, κ.α.) για σκοπούς ενημέρωσης των Χρηστών. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων αυτών. H παραπομπή του Ιστοτόπου σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή περιεχόμενο τρίτου μέσω συνδέσμου, σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ή δύναται να ερμηνευθεί ως ότι η Εταιρία τυχόν εγκρίνει, υιοθετεί ή προτείνει στους Χρήστες περιεχόμενο ή ιστοσελίδες τρίτων και τις παρεχόμενες σε αυτά πληροφορίες ή υπηρεσίες. Η πρόσβαση στις ιστοσελίδες τρίτων και στο περιεχόμενό τους, γίνεται υπό την αποκλειστική ευθύνη εκάστου Χρήστη και σύμφωνα με τους όρους των ιστοσελίδων αυτών. Οι τρίτοι δικαιούχοι/πάροχοι των ιστοσελίδων αυτών φέρουν μόνοι αυτοί την ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους και την ασφάλεια, τη συμμόρφωση, το σύννομο και την εγκυρότητά του. Κάθε Χρήστης οφείλει να ενημερώνεται για τους όρους χρήσης κάθε ιστοσελίδας τρίτου και να τους εξετάζει και αξιολογεί πριν τους αποδεχθεί.

Οι Χρήστες δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν με οποιοιδήποτε τρόπο την κείμενη νομοθεσία και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

Πνευματική/Βιομηχανική Ιδιοκτησία
Δικαιούχος του Ιστοτόπου και κάθε περιεχόμενης σε αυτόν ιστοσελίδας, λειτουργίας και υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι η Εταιρία. Η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος, το σήμα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα διακριτικά γνωρίσματα, οι περιγραφές, τα κείμενα, η διάρθωση αυτών και οτιδήποτε εν γένει περιέχεται στον παρόντα Ιστότοπο, ολόκληρο το περιεχόμενό του ή/και οποιοδήποτε μέρος αυτού, αποτελούν πνευματική ή/και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρίας και τρίτων μερών και προστατεύονται σύμφωνα με τη νομοθεσία. Οποιοδήποτε περιεχόμενο και πληροφορία περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Απαγορεύεται στον Χρήστη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, διάδοση, διάθεση, μετάδοση, παρέμβαση, τροποποίηση και εν γένει η με οιονδήποτε τρόπο χρήση αυτών, πέραν της χρήσης εκείνης (προσωπικής, μη εμπορικής) που ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους.

Υποχρεώσεις Χρηστών και απαγορεύσεις
Κάθε Χρήστης υποχρεούται να κάνει νόμιμη και προσήκουσα χρήση του Ιστοτόπου και να τηρεί τους παρόντες όρους χρήσης, τους επιπρόσθετους όρους που διέπουν συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Ιστοτόπου αυτού (όπως τους Όρους Αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα) και το νόμο και να απέχει από οποιαδήποτε παράνομη, αθέμιτη, αντισυναλλακτική ή καταχρηστική χρήση του περιεχομένου του και των υπηρεσιών του.

Κατά τη χρήση του Ιστοτόπου απαγορεύεται κάθε πράξη που αντίκειται στην ελληνική νομοθεσία ή μπορεί να βλάψει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την Εταιρία ή/και κάθε τρίτο. Ενδεικτικά απαγορεύονται: η χρήση και δημοσίευση πληροφοριών προερχόμενων από ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο σχετιζόμενων με τον Ιστότοπο που σκοπό έχουν την παραπλάνηση των Χρηστών και του καταναλωτικού κοινού, η με οποιονδήποτε τρόπο βλάβη της Εταιρίας και των προϊόντων και υπηρεσιών που προβάλλονται στον Ιστότοπο, η μέσω της χρήσης του Ιστοτόπου πρόκληση βλάβης σε οποιονδήποτε τρίτο, η καθ’ οιονδήποτε τρόπο επέμβαση στον Ιστότοπο με σκοπό την τροποποίηση του περιεχομένου του, η με οποιονδήποτε τρόπο διακινδύνευση της ασφάλειας των συναλλαγών, η παρεμπόδιση της ελεύθερης πρόσβασης στον Ιστότοπο, η εγκατάσταση ή η προώθηση με οποιονδήποτε τρόπο μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης οποιουδήποτε είδους, spam email, αλυσιδωτών επιστολών, συστημάτων πυραμίδων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής προώθηση περιεχομένου, καθώς και η εγκατάσταση διαφημιστικών μηνυμάτων χωρίς προγενέστερη έγγραφη έγκριση της Εταιρίας, η εγκατάσταση κώδικα, αρχείων προγραμμάτων που μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να επιφέρουν δυσλειτουργίες στον Ιστότοπο ή/και να παρεμποδίσουν την χρήση αυτής από τρίτους και η εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στον Ιστότοπο ή/και η χρήση του Ιστοτόπου ως μέσου για κακόβουλες επιθέσεις σε τρίτους.

Ο Χρήστης ευθύνεται σε αποζημίωση έναντι της Εταιρίας ή/και κάθε ζημιωθέντος τρίτου, για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκαλέσει εξαιτίας παράνομης, αντισυναλλακτικής ή εν γένει κακής εκ μέρους του χρήσης του Ιστοτόπου.

Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αξιολόγηση των πληροφοριών και λειτουργιών και υπηρεσιών που προσφέρονται στον Ιστότοπο και η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα κρίσης ή της αξιολόγησης από πλευράς του Χρήστη.

Ανήλικοι χρήστες απαγορεύεται να κάνουν χρήση του Ιστοτόπου και των προσφερόμενων υπηρεσιών του που από τον νόμο ή τον παρόντα Ιστότοπο απαγορεύονται προς τους ανηλίκους ή προορίζονται αποκλειστικά για ενηλίκους. Η εταιρία δεν ευθύνεται για αν τυχόν γίνει χρήση του Ιστοτόπου και των υπηρεσιών του από ανήλικους, κατά παράβαση των ανωτέρω.

Σε περίπτωση παράβασης των παρόντων όρων η Εταιρία επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαιώμά της για την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων της και οι παραβάτες υποχρεούνται να αποκαταστήσουν οποιαδήποτε τυχόν ζημία της Εταιρίας.

Επισημάνσεις – Παράπονα
Η Εταιρεία εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της, των παρεχομένων υπηρεσιών της και του παρόντος Ιστοστόπου. Για τον λόγο αυτόν, τα σχόλια, οι επισημάνσεις, τα παράπονα και οι υποδείξεις των Χρηστών, μας παρέχουν πολύτιμη πληροφόρηση και υποστήριξη στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης των υπηρεσιών μας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισημάνετε οτιδήποτε, να διατυπώσετε ένα παράπονο ή να υποβάλετε μία πρόταση βελτίωσης για τον Ιστότοπό μας και τις παρεχόμενες μέσω αυτού πληροφορίες και υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα +30 210 7239195 και +30 210 6814366, στέλνοντας e-mail στο [email protected] ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.

Τελικές διατάξεις
Οι παρόντες όροι αποτελούν την τελική συμφωνία μεταξύ της Εταιρίας και κάθε Χρήστη και διέπουν την πρόσβαση και χρήση του Ιστοτόπου από την πλευρά του Χρήστη.
Ακυρότητα ενός ή και περισσότερων όρων δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων, οι οποίοι παραμένουν σε ισχύ.
Για την ερμηνεία των όρων εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.