Η εταιρεία

Ο τέλειος συνδυασμός γνήσιας ποιότητας,
πρωτοτυπίας και πρωτοποριακού design

Το «Les Connaisseurs» ξεκίνησε το 1989 από τη Χάρη και τον Μενέλαο Παπαϊωάννου, που είχαν αληθινή αγάπη για τις αυθεντικές και λεπτές γεύσεις καθώς και για τα γνήσια προϊόντα μικρών παραγωγών τους οποίους ανακάλυπταν στα ταξίδια τους σε όλον τον κόσμο.

Αυτή η γνώση δεν έπαψε να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται, στα χέρια πλέον της Λιάνας Πατρώνη, μέλος της οικογενιακής επιχείρησης από την ίδρυσή της.
Η αρχική μορφή της επιχείρησης, πρωτοποριακή για την εποχή της, ήταν –και παραμένει- ένας χώρος υψηλής αισθητικής.

Ένα κατάστημα «παραδοσιακό» σύμφωνα με τα γαλλικά πρότυπα, όπου έβρισκε κανείς την περίφημη Champagne Pol Roger, αγαπημένη του Sir Winston Churchill, σπάνια τσάγια του οίκου Mariage Frères, το μοναδικής ποιότητας κονιάκ Vallein-Tercinier, τα εξαιρετικά Eaux de Vie F. Meyer, Calvados, Liqueurs, φίνες γαλλικές σοκολάτες και πραλίνες Mazet de Montargis, και φυσικά μία ποικιλία από κρασιά της Βουργουνδίας και του Bordeaux. Σ’ αυτά προστέθηκαν τα ζυμαρικά, τα ρύζια, οι σάλτσες, το Prosecco και το Bellini και το Panettone του οίκου Cipriani, του θρυλικού Harry’s Bar της Βενετίας.

Το κατάστημα δεν άργησε να κατακτήσει την κορυφαία θέση στον κλάδο, και να επεκταθεί σε αντικείμενα και δώρα υψηλής αισθητικής. Aξεσουάρ κρασιού, φίνα λινά τραπεζομάντηλα, χειροποίητα μοναδικά σερβίτσια, παραδοσιακές ιαπωνέζικες τσαγιέρες, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και τα εξαιρετικά κεριά και αρωματικά χώρου Baobab Collection και Millefiori Milano είναι διαθέσιμα στο κατάστημα για εσάς, δημιουργώντας μοναδικά δώρα που θα μείνουν για πάντα στα χέρια των αγαπημένων σας ως η καλύτερη ανάμνηση – ειδικά τα δώρα γάμου, μια υπόθεση-πρόκληση.
Κύρια χαρακτηριστικά του “Les Connaisseurs” είναι η προσωπική φροντίδα και η διαρκής προσοχή και επιμέλεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας.
Ο τέλειος συνδυασμός αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, γνήσιας ποιότητας και γεύσης, αισθητικής, πρωτοτυπίας και πρωτοπορίας στα είδη που επιλέγουμε.