Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι

Cipriani Bellini Base

 
Μη αλκοολούχος πολτός λευκών ροδάκινων. Μπορεί να καταναλωθεί μόνο του η σαν  βάση για το περίφημο Bellini το κοκτέιλ του Harry's Bar της Βενετίας που δημιούργησε ο Giuseppe Cipriani: ένα μέρος Bellini με τρία μέρη Prosecco.
Άλλα κοκτέηλ που προτείνονται: Sweet Maggy, Sweet Amy και Sweet Annie (3/4 Bellini base, πάγο και ¼ ρούμι, τζιν και βότκα αντίστοιχα).
 
Κωδικός: TF-2  
 
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ:Cipriani  
Το 1931 ο Giuseppe Cipriani άνοιξε το “Harry’s Bar” στον πρώτο όροφο μίας εγκαταλελειμμένης αποθήκης σχοινιών στη Βενετία. Ήταν μόνο 50m2, τα τραπέζια πολύ λίγα, μικρό αλλά πολύ «νόστιμο», χαλαρή ατμόσφαιρα, όλα σε ισορροπία. Στα 69 χρόνια που ακολούθησαν, το Ηarry’s Bar έγινε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια του κόσμου, σερβίροντας βασιλείς και βασίλισσες, καλλιτέχνες και όλους όσους εκτιμούν την Ιταλική η μάλλον την Βενετσιάνικη κουζίνα. Καθώς επίσης, όπως ο Xέμινγουει και ο Όρσον Ουέλς, όλους όσους αγαπούν τα κοκτέιλ και τα μπαρ. Άλλοι διάσημοι πελάτες του Harry’s Bar : Aga Khan, Truman Capote, Peggy Guggenheim, Georges Braque, η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας και ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Αριστοτέλης Ωνάσης… Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ο Cipriani αναδημιούργησε την τόσο αγαπητή ατμόσφαιρα του βενετσιάνικου μπάρ. Το 1985 άνοιξε το πρώτο “Harry’s Bar” στην γωνία 59ης και 5ης λεωφόρου στη Νέα Υόρκη από τον Arrigo Cipriani. Σήμερα ο όμιλος Cipriani διευθύνει 2 εστιατόρια στη Βενετία και 3 στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης διαθέτει στο εμπόριο την περίφημη σειρά τροφίμων Cipriani Foods πoυ βασίζεται σε σπιτικές συνταγές. Παρόλη αυτή την ανάπτυξη η εταιρεία Cipriani παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση.

ΟΓΚΟΣ: 180ml
2,40 €

Ποσότητα  
 
Σας προτείνουμε επίσης
 
Prosecco di Conegliano DOC Brut Cipriani
Prosecco di Conegliano DOC Brut Cipriani