Αποστολές

Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

α.        Παραλαβή από το κατάστημα

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα «LES CONNAISSEURS» (Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, 151 23 Μαρούσι, τηλ. +30 210 7239195 και +30 210 6814366), κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21.00 και Σάββατο 10:00 – 20.00). Σε αυτήν την περίπτωση, δεν επιβαρύνεσθε με έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα είναι α) να έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης («παραλαβή από το κατάστημα») κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και β) να έχετε προηγουμένως ενημερωθεί (μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας), ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

β.        Αποστολή της παραγγελίας

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση που επιλέγετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ή από υπάλληλο της εταιρείας μας.

Προσοχή: για την ασφάλειά σας, μετά την υποβολή παραγγελίας ΔΕΝ είναι δυνατή η αλλαγή της δηλωθείσας διεύθυνσης παράδοσης.

Η παράδοση της παραγγελίας σας σε περιοχές εντός του Νομού Αττικής θα πραγματοποιηθεί από μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωσή της.

Παραγγελίες που προορίζονται για περιοχές εκτός του Νομού Αττικής ή και για δυσπρόσιτες/απομακρυσμένες περιοχές εντός του Νομού Αττικής, καθώς και παραγγελίες που υποβάλλονται κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων (από 1 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου) και Πάσχα (Μεγάλη Εβδομάδα και την προηγούμενη αυτής εβδομάδα) ανεξάρτητα από τον τόπο προορισμού τους (δηλαδή ακόμη και εντός Αττικής), παραδίδονται σε χρονικό διάστημα από μία (1) έως έξι (6) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωσή τους.

Εάν η παραγγελία σας υποβληθεί μέχρι τις 16:00 (GMT+2), θεωρείται ότι υποβλήθηκε την ίδια εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 16:00, θεωρείται ότι υποβλήθηκαν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εφόσον κατά την υποβολή της παραγγελίας έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, οι προθεσμίες παράδοσης ξεκινούν από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού.

γ. Προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας

Για τα προϊόντα που εμφανίζονται ως διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτεροι, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος, με ανώτατο όριο τις 40 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους σας ή σε περίπτωση μη παραλαβής προϊόντος λόγω απουσίας του παραλήπτη, το προϊόν είτε παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) για λίγες ημέρες ακόμα είτε επιστρέφεται στο κατάστημά μας. Εάν το προϊόν παραμένει στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier), συνεννοείστε εκ νέου μαζί της για την παράδοση αυτού χωρίς χρέωση. Εάν, ωστόσο, το προϊόν έχει επιστρέψει στο κατάστημά μας και επιθυμείτε να ορίσετε νέα ημερομηνία αποστολής και παραλαβής του προϊόντος, μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 72 39195 και κατόπιν επικοινωνίας μας με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) να οριστεί νέα ημερομηνία αποστολής με χρέωση δική σας.

Κόστος Αποστολής

Κόστος αποστολής για όλες τις παραγγελίες (ΕΚΤΟΣ από τα δώρα που ανήκουν στην κατηγορία «Προτάσεις»)

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία και τον τόπο παράδοσής της, ως εξής:

1. Για παράδοση εντός Αττικής:
• εάν η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 100€, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν
• εάν η αξία της παραγγελία σας είναι έως 100€, το κόστος αποστολής ανέρχεται σε: 5€

2. Για παράδοση εκτός του Νομού Αττικής το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 7€

Κόστος αποστολής για τις παραγγελίες δώρων της κατηγορίας «Προτάσεις»:

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο παράδοσής της, ως εξής:

1. Για παράδοση εντός Αττικής: 10€
2. Για παράδοση εκτός του Νομού Αττικής: 25€

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές του κόστους αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκάστοτε ισχύουσες τιμές κόστους αποστολής των παραγγελιών σας είναι εκείνες που θα αναρτώνται κάθε φορά στον παρόντα ιστότοπο και που εμφανίζονται κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και πριν την υποβολή της.

Για αποστολές στο εξωτερικό ισχύουν ειδικοί όροι ανάλογα με το είδος της παραγγελίας και τον τόπο προορισμού και απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση.